nieuws

Koga ruilt oud tegen nieuw

Retailing

HEERENVEEN (1 mrt) – Ter completering van de collectie voor de bedrijfsexpositie in Heerenveen is Koga op zoek naar een Koga-Miyata fiets uit het jaar 1976. Dat was het jaar waarin Koga voor het eerst complete fietsen produceerde. De gezochte fiets moet nog in originele toestand en in goede staat van onderhoud verkeren. Koga biedt de bezitter van de gezochte fiets in ruil daarvoor kosteloos een spiksplinternieuwe Koga FullPro-M aan.

HEERENVEEN (1 mrt) – Ter completering van de collectie voor de bedrijfsexpositie in Heerenveen is Koga op zoek naar een Koga-Miyata fiets uit het jaar 1976. Dat was het jaar waarin Koga voor het eerst complete fietsen produceerde. De gezochte fiets moet nog in originele toestand en in goede staat van onderhoud verkeren. Koga biedt de bezitter van de gezochte fiets in ruil daarvoor kosteloos een spiksplinternieuwe Koga FullPro-M aan. Oorspronkelijk werden bij Koga alleen maar racefietsen geproduceerd. In 1974 werden daarvoor de eerste frames geleverd. De vraag was overstelpend en daarom werden alle frames en fietsen tot op het laatste exemplaar verkocht. Om toch de ontwikkelingen in het productdesign van zijn high end fietsen te kunnen documenteren, is Koga op zoek naar enkele interessante modellen uit de geschiedenis van het bedrijf teneinde die in Heerenveen te exposeren.

Reageer op dit artikel