nieuws

Hans Aink verkoopleider bij Gazelle

Retailing

DIEREN – Sinds 1 februari is Hans Aink (37) in dienst getreden als verkoopleider bij Gazelle. Hij volgt in die functie Hans de Boer op, die tot het management team van fietsenfabrikant is toegetreden. De Boer zal zich gedeeltelijk op de activiteiten van Gazelle in Duitsland gaan richten.

DIEREN – Sinds 1 februari is Hans Aink (37) in dienst getreden als verkoopleider bij Gazelle. Hij volgt in die functie Hans de Boer op, die tot het management team van fietsenfabrikant is toegetreden. De Boer zal zich gedeeltelijk op de activiteiten van Gazelle in Duitsland gaan richten.
Aink is afkomstig uit de voedingsmiddelenbranche waar hij diverse commerciële functies bekleed heeft. Daarvoor heeft hij gedurende een aantal jaren ook een fietsenwinkel in Enschede gerund. Hij zal sturing geven aan het verkoopteam van Gazelle.

Reageer op dit artikel