nieuws

Exposanten niet onder indruk van AD-artikel

Retailing

AMSTERDAM – ‘Prijzenslag in fietsenhandel’, ‘ Hel is losgebroken’. Het Algemeen Dagblad pakte gistermorgen fors uit met een openingsartikel over het feit dat Halfords gestart is met de verkoop van Union fietsen.

Exposanten niet onder indruk van AD-artikel ‘Prijzenslag in fietsenhandel’, ‘ Hel is losgebroken’. Het Algemeen Dagblad pakte gistermorgen fors uit met een openingsartikel over het feit dat Halfords gestart is met de verkoop van Union fietsen. De ochtendkrant meent dat een bres geslagen is in het front van de fietsfabrikanten. Tevens wordt een link gelegd naar de lopende NMA-case. Op de beursvloer wordt gelaten gereageerd op dit verhaal en leidt nauwelijks tot discussies. “Dat Union bij Halfords komt te staan is oud nieuws en de NMA-kwestie loopt ook al jaren. Eigenlijk is het vooral een opgeblazen verhaal,” aldus een deelnemer, die daarmee de algehele stemming onder exposanten verwoordt.

Reageer op dit artikel