nieuws

Eefje Klein Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Retailing

AALSMEER (13 Feb.) – Eefje Klein-van Roekel, bestuurslid van o.a. de BOVAG-afdeling Tweewielerbedrijven, is op 13 februari 2006 door Hare Majesteit benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Tijdens de BOVAG Tweewielerbranchedag ontving zij de onderscheiding uit handen van de burgemeester Hoffscholte van Aalsmeer.

AALSMEER (13 Feb.) – Eefje Klein-van Roekel, bestuurslid van o.a. de BOVAG-afdeling Tweewielerbedrijven, is op 13 februari 2006 door Hare Majesteit benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Tijdens de BOVAG Tweewielerbranchedag ontving zij de onderscheiding uit handen van de burgemeester Hoffscholte van Aalsmeer.
Eefje Klein kreeg de eervolle onderscheiding vanwege haar vele inspanningen in diverse bestuurs- en adviesfuncties voor de mobiliteitsbranche en in het bijzonder de tweewielerbranche en daarbuiten. Zo is zij sinds 1988 niet alleen bestuurslid van de afdeling Tweewielerbedrijven van de BOVAG, maar had ook jarenlang zitting in de Sociale Commissie en de Mobiliteitscommissie die het Hoofdbestuur van de BOVAG adviseren. Verder heeft Eefje jarenlang deel uitgemaakt van de Redactiecommissie van het vakblad Tweewieler. Zij is nog steeds bestuurslid van de Stichting Tweewieler Branche Belangen.
Ook op internationaal terrein is zij bestuurlijk actief geweest: Meer dan tien jaar was zij afgevaardigde namens Nederland in het bestuur van de European Twowheel Retailers Association (ETRA), de Europese koepelorganisatie voor ondernemersorganisaties op het gebied van de tweewielerbranche.
Buiten haar vele activiteiten voor de BOVAG was zij vele jaren secretaris van het Heelsums koor, de laatste jaren voorzitter en ouderling van de Nederlands Hervormde Kerk in de gemeente Heelsum. De laatste vijf jaar is ze voor deze kerk wijkcontactpersoon. In de jaren negentig was zij daarenboven ook bestuurslid en secretaris van de winkeliersvereniging Heelsum "Unicum".

Reageer op dit artikel