nieuws

Biretco doorbreekt 500-grens

Retailing

Biretco doorbreekt 500-grens

BREDA – Met de toetreding van Zeeland Tweewielers uit Arnemuiden heeft Biretco de mijlpaal van 500 aangesloten ondernemers in de Benelux bereikt, die gezamenlijk ruim 700 winkels vertegenwoordigen.

BREDA – Met de toetreding van Zeeland Tweewielers uit Arnemuiden heeft Biretco de mijlpaal van 500 aangesloten ondernemers in de Benelux bereikt, die gezamenlijk ruim 700 winkels vertegenwoordigen. Deze ondernemers zijn verdeeld over de winkelformules Profile "de Fietsspecialist" (Profile “der Fahrradspezialist”) , Fietswereld, Bonus Bikes en de internationale inkoopcombinatie Biretco Buying Group.
Drie jaar geleden de retailorganisatie nog 293 aangesloten ondernemers. “We willen graag de grootste retailorganisatie in de tweewielerbranche binnen de Benelux blijven, want de kracht van het collectief is van essentieel belang voor de totale rendementsverbetering van onze ondernemers,” aldus directeur Ron te Riele, die een ambitieus acquisitieplan opgesteld heeft om de komende jaren door te groeien.

Reageer op dit artikel