nieuws

Allesvoordefiets.nl uit de startblokken

Retailing

DRIEBERGEN (1 Mrt.) – Na maanden van voorbereiding is de internetwinkel www.allesvoordefiets.nl intussen operationeel. Het gezamenlijke initiatief van Wilfred Furster en Martin Blokdijk brengt als een soort intermediair internetconsumenten en vakhandel dichter bij elkaar. “Als een consument een fiets besteld heeft, informeren wij bij de dealer of die op voorraad is.

DRIEBERGEN (1 Mrt.) – Na maanden van voorbereiding is de internetwinkel http://www.allesvoordefiets.nl intussen operationeel. Het gezamenlijke initiatief van Wilfred Furster en Martin Blokdijk brengt als een soort intermediair internetconsumenten en vakhandel dichter bij elkaar. "Als een consument een fiets besteld heeft, informeren wij bij de dealer of die op voorraad is. Heeft de dealer dat model op voorraad, dan levert hij ‘m uit. Zoniet, dan bestellen wij ‘m, uit naam van de dealer, bij de fabrikant en laten ‘m bij de dealer afleveren," aldus Furster. De kritiek vanuit de vakhandel dat je behalve het maandbedrag ook nog fietsen met korting moet verkopen, wordt door Furster genuanceerd. "De korting is variabel en maximaal 10%. Maar lang niet alles is afgeprijsd. Het is onzin om fietsen, die drie maanden levertijd hebben, met korting te gaan verkopen. In tegenstelling tot veel andere internetwinkels, hoeft de klant bij ons geen verzendkosten voor de fietsen te betalen en krijgt maar één servicebeurt cadeau. Een voordeel voor de dealer is dat op de bestelde fietsen geen oude fiets ingeruild kan worden."

Reageer op dit artikel