nieuws

Aanmelden voor de Tweewieler Praktijkdag kan nog

Retailing

Aanmelden voor de Tweewieler Praktijkdag kan nog

DOETINCHEM (13 Mrt.) – Aanstaande vrijdag vindt de Tweewieler Praktijkdag 2006 plaats tijdens de VIP Vakdag van de FietsRAI. In het Telegraaf Wieler Café worden drie interessante workshops gehouden, die voor lezers van de Tweewieler en bezoekers van de FietsRAI gratis toegankelijk zijn. Als u van een plaats verzekerd wil zijn, dient u zich van te voren aan te melden, via mobiliteit.secretariaat@reedbusiness.nl
Doe het snel, want vol=vol!

DOETINCHEM (13 Mrt.) – Aanstaande vrijdag vindt de Tweewieler Praktijkdag 2006 plaats tijdens de VIP Vakdag van de FietsRAI. In het Telegraaf Wieler Café worden drie interessante workshops gehouden, die voor lezers van de Tweewieler en bezoekers van de FietsRAI gratis toegankelijk zijn. Als u van een plaats verzekerd wil zijn, dient u zich van te voren aan te melden, via mobiliteit.secretariaat@reedbusiness.nl Doe het snel, want vol=vol!

Het programma van de drie workshops ziet er als volgt uit:
WORKSHOP 1 (12.30 – 13.15 uur)
Aanjagers voor informatie en rendement
(verzorgd door Veltec Benelux)

WORKSHOP 2 (14.00 – 14.45 uur)
Het onderscheidend vermogen XXXL van een fietsenmaker
(verzorgd door Interbiking Consultancy)

WORKSHOP 3 (15.30 – 16.15 uur)
Zadelpijn mag geen probleem meer zijn
(verzorgd door XXPO/SQlab)

Meer informatie over deze workshops, die vooral gericht zijn op de dagelijkse praktijk, vindt u in het beursnummer van Tweewieler, dat vorige week verschenen is. Een aanrader.

Reageer op dit artikel