blog

Klaar met de fabrikant

Retailing

Klaar met de fabrikant

Mijn persoonlijke mening: met graagte heb ik de mooie Giant Prime presentaties bij zoveel mogelijk relaties geplaatst. 2499 euro is, volgens mij, een fors bedrag voor die fiets met te slappe spatbordjes, maar wel met kekke radiocommercials.

Batavus heeft een meer complete versie voor 2399. Ik denk dat het ook wel kan voor 1999 inclusief een 5 jarige allrisk verzekering. (casco blijft een raar woord) Temeer dat deze Stream nu al voor 1949 te koop is (Google maar).
Diverse van mijn etaleerklanten zijn al klaar met sommige fabrikanten. Laat maar…. ‘Daar steek ik geen energie meer in’ hoor ik, naar mijn zin, te vaak.
Ik pleit voor juist nog meer samenwerking en gezamenlijke marktbewerking. De fabrikanten maken vaak de mooiste tweewielers, maar verzanden steeds vaker in gedoe, halve en hele afspraken en zetten, wellicht noodgedwongen, soms te hoog in.

Welnu….Ik prijs mij gelukkig dat ik voornamelijk bij goed renderende winkels mag werken. Misschien ben ik inderdaad een ketentje in de ketting die deze specialisten goed laat renderen.

Reageer op dit artikel