blog

Initiatief

Retailing

Initiatief

Kees van Stek is een ondernemende ondernemer. Onlangs schudde Kees aan mijn mouw. ‘- Weet je wat Haker?’ Kees heeft een goedlopende fietsenwinkel in Enkhuizen én de vrije beschikking over een mooi hoekpand even verderop in de mooie straat.

Omdat ik zag dat zijn oude winkel overstroomde van de fietsen en e-bikes kwam mijn aap uit mijn mouw. www.fietsenenlifestyle.nl was binnen 10 minuten een feit. Nu heeft Kees in de oude winkel veel meer ruimte voor de actuele collectie én ook nog een lifestylewinkel met veel kleur en de geliefde retro-fietsen en bovendien frisse vlotte slimme jongedames om de boel te bestieren. Moeilijke vragen en service & techniek blijven gewoon op het oude adres. Kijk even op Youtube:’ Ron Haker-Nieuwe winkel’ of wordt facebookvriendje met mij en zeker met Tweewieler.

Kees regelde een handige timmerman en een stapel voordelig steigerhout en liet me begaan en de timmerman aanwijzen wat ik hersenspinselde. Ik werkte samen met mijn grafische man Frank Groot de signing en zo uit en binnen 4 dagen stond er een echte winkel. De andere ondernemers in de straat waren vol bewondering en enthousiasme.

Kijk…Zo kan het ook! Laat de modegevoelige consumenten en de toeristen maar komen. Toeristen zijn gek op Enkhuizen, snelbinders, bellen, tassen en mooie fietsen.

Even nog een speciale dank aan de leveranciers voor de snelle en positieve inbreng: Gazelle, Kruitbosch, AGU, Batavus, BSP, Basil, New Looxs en BikeButler.

Ron Haker

Reageer op dit artikel