blog

Klachten van de werkvloer

Retailing

Klachten van de werkvloer

Samen met Marco Schoenmakers, die de accessoire-inkoop & logistiek van een veel verkopende fietsenwinkel doet, leg ik een klacht aan de leveranciers voor: Waarom is het verpakken en aanleveren van allerlei accessoires en onderdelen nog té vaak een probleem?

Waarom zijn de accessoires van bijvoorbeeld het topmerk Ortlieb in de lelijkst denkbare plastic zakjes verpakt en waarom sturen grossiers, geen enkele uitgezonderd, artikelen in beschadigde blisters of te slap uitgevoerde draagkartonnetjes naar de winkels? Marco overweegt serieus om alles dat hem niet bevalt telkens weer te retourneren of uit het assortiment te schrappen en ik geef hem daar groot gelijk in. Zó moeilijk is het bedenken van een goede verpakking of blisterkaart niet. Kom op nou… Anders maak je het artikel maar een paar centen duurder.

Reageer op dit artikel