blog

Kansen en bedreigingen in het nieuwe jaar

Retailing

Kansen en bedreigingen in het nieuwe jaar

Ik wil het laatste weblog van 2012 graag inzetten om allereerst iedereen fijne kerstdagen, een gezellige jaarwisseling en een goed en gezond 2013 toe te wensen. En ik ben benieuwd naar uw goede zakelijke voornemens voor 2013. Welke kansen en/of bedreigingen voor de tweewielerbranche ziet u op u af komen?

De feestdagen zijn traditioneel de tijd om na te denken over het komende jaar. De tweewielerbranche heeft een onstuimig jaar achter de rug en voor de directe toekomst vraagt deze crisistijd al onze aandacht.

Wat zijn uw verwachtingen voor 2013? En hoe bent u, als retailer, van plan om in te spelen op de ontwikkelingen die ons te wachten staan? Op Tweewieler Live heeft u kunnen horen dat de lichte gemotoriseerde tweewielers naar verwachting massaal overschakelen op elektrische aandrijving.

Wat betekent dat voor uw zaak? En wat denkt u van de groeiende rol van internet en social media? Of de almaar aanhoudende economische malaise? Zijn de ontwikkelingen in tweewielerbranche voor u een kans, of een bedreiging? Ik hoor het graag!

U kunt ook uw decembergroet plaatsen. In januari start dit weblog, waar veel meningen en ideeën worden uitgewisseld, met nieuwe input van u en mij.

Tot volgend jaar!

Reageer op dit artikel