blog

Inruilperikelen

Retailing

Ik heb een Koga RoadAce T-3 van 198?. Geen roest op een beschadiging op de bovenbuis na.
Wat brengt dat op bij aankoop van een Ion?

Ik heb een Koga RoadAce  T-3 van 198?. Geen roest op een beschadiging van de bovenbuis na. Wat brengt dat op bij aankoop van een Ion? De winkelprijs was toen 1595 keiharde guldens! Wat moet mijn buurman met zijn Sparta Pharos?..Hij wil ook een Ion-achtige. Wat doet m’n buurvrouw met haar Giant Lafree Twist?..Zij wil een Gazelle Orange met elektrische ondersteuning. Mijn broer heeft een Padova via-via gekocht en die doet ’t niet meer…Wat moet hij nou?

Ik ken een stel 60-plussers met 2 Koga’s van bijna 20 jaar oud. De ene winkel wilde 400 inruil geven, de volgende 1000. Die man heeft niets te doen en denkt dat ie handig is dus is gaan shoppen en heeft ook internet.

Ze begrijpen er niks meer van. Ze willen gewoon 2 nieuwe fietsen kopen met begrip, service en garantie

Graag korte bondige reacties.

‘Onze’ dank zal groot zijn.

Ron Haker

 

 

 

Reageer op dit artikel