blog

Je hebt van die mensen

Retailing

Deze man was toen ik heel klein was veel groter dan ik. Ik ben al jaren groter dan hij.

Deze man was toen ik heel klein was veel groter dan ik. Ik ben al jaren groter dan hij.

Maar dan alleen in centimeters.

Kampioen stayeren, ja zelfs op rij wereldkampioen. Dat kan alleen met een ijzeren doorzettingsvermogen.

Vele jaren heb ik Cees Stam, tijdens mijn werkzaamheden of bezoekjes aan AGU Alkmaar, in het geniep bekeken en deed pogingen om iets van zijn krachten te jatten. Cees was altijd open, eerlijk, vriendelijk en met een enorme werklust. Vitrines die ik moest inrichten…Cees had de Glassex al in z’n hand…Etalagepoppen neerzetten…Cees had de vloer al weer gestofzuigd…Zou ik een beetje van mijn werklust van Cees ‘gejat’ hebben?

AGU mag Cees wel heel dankbaar zijn voor zijn inzet en doorzettingsvermogen. Wat een kerel! Hij heeft ons landje en een deel van Europa dus gewoon van AGU-schoenen, brillen en fietskleding voorzien…Zonder poespas…Zonder eigendunk…Gewoon door z’n best te doen! 

Ik zou het zeer op prijs stellen als medebloggers Cees even met een kort tekstje een veer in z’n …. steken.

Alvast bedankt.

 

Ron Haker

 

Reageer op dit artikel