artikel

BOVAG introduceert eigen leasefietsplan

Retailing

BOVAG introduceert eigen leasefietsplan
BOVAG start binnenkort samen met partners ENRA Verzekeringen en Bovemij, en met ondersteuning van Leasefiets.nl (Friesland Lease) ‘BOVAG Fietslease’, een leaseconcept exclusief voor klanten van BOVAG-fietsbedrijven.

Zoals in Tweewieler maart 2014 al werd aangekondigd in een artikel over leasefietsplannen, introduceert BOVAG een eigen leaseplan voor fietsen. Samen met partners ENRA Verzekeringen en Bovemij, en met ondersteuning van Leasefiets.nl (Friesland Lease) start binnenkort ‘BOVAG Fietslease’, een leaseconcept exclusief voor klanten van BOVAG-fietsbedrijven. BOVAG-ondernemers kunnen klanten hiermee een fiets met complete service aanbieden voor een vast bedrag per maand, inclusief verzekering, pechhulp, reparatie en onderhoud.

Niels Hansen, manager BOVAG Fietsbedrijven: “Dit concept komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Alle betrokken partijen zijn al even met de voorbereidingen bezig van een leaseproduct. Simpelweg omdat daar behoefte aan is bij onze leden en bij klanten. De afgelopen tijd kwamen er bij de servicedesk van BOVAG veel vragen binnen over leaseproducten en na een goede voorbereidingstijd kunnen we nu dan eindelijk melden dat er speciaal voor BOVAG-leden een fantastische dienst wordt gelanceerd.”

Naast e-bikes ook mogelijkheid voor gewone fietsen

BOVAG Fietslease richt zich met name op elektrische fietsen, maar ook gewone fietsen kunnen geleast worden. Jan Baljeu, directeur van Friesland Lease: “Ik ben erg blij met de samenwerking met BOVAG, Bovemij en ENRA Verzekeringen. Het BOVAG-keurmerk, een landelijk netwerk van 1.000 kwaliteitswinkels, de marktleider van fietsverzekeringen én de meest duurzame leasemaatschappij van Nederland, vormen natuurlijk een perfecte combinatie waar de klant van gaat profiteren.”
Samen met een aantal BOVAG-ondernemers worden de komende tijd de puntjes op de i gezet. Doel is om BOVAG Fietslease medio 2014 beschikbaar te maken voor de leden.

Reageer op dit artikel