artikel

Vendit opent kantoor in België

Retailing

Vendit opent kantoor in België
Vendit gaat een vestiging in België oprichten, met voormalig sales manager Adsoft Mario Geneyn als boegbeeld.

Na meer dan twaalf jaar te hebben gewerkt als Sales Manager bij Adsoft bvba is Mario Geneyn vanaf woensdag 1 oktober officieel werkzaam bij Vendit B.V.

Mario zal het huidige salesteam versterken en de retailmarkt benaderen met het state-of-the-art winkelmanagementsysteem VMSII.

Eric van Jarwaarde, CEO Vendit, licht toe: “Recente ontwikkelingen hebben Vendit ertoe doen besluiten om een vestiging in België op te richten, met een zeer bekend gezicht als boegbeeld: Mario Geneyn. Mario is een fantastische aanwinst voor ons salesteam. Niet alleen is hij lange tijd bekend met winkelautomatisering, hij heeft ook een groot bereik in de huidige retailmarkt. We kijken uit naar een langdurige en plezierige samenwerking!”

Vendit breder georiënteerd

Mario Geneyn voegt toe: “Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij automatiseerder Adsoft in België, was het tijd om mijn werkgebied én werkzaamheden te verbreden. Vendit is zowel actief in Nederland als in België, maar ook is Vendit veel breder georiënteerd dan alleen de tweewielerbranche. Er zijn een flink aantal retail branches voor mij om te benaderen. Dit is een uitdagende ontwikkeling, waarbij de beschikbare automatiseringsmarkt in mijn werk opeens flink is gegroeid. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan!”

Reageer op dit artikel