artikel

Accell: margebehoud bij verkoop via experience center

Retailing

Accell: margebehoud bij verkoop via experience center
Accell directeur Jager: ‘De vakhandel is de partij die de fiets aan de consument levert, met behoud van de gewone marge. Het Accell experience center is daarmee letterlijk een verlengstuk van uw diensten.

In alle commotie die is ontstaan door de detailhandelsvergunning voor het Accell experience center ‘De Fietser’, waar BOVAG gisteravond een bijeenkomst over heeft gehouden met haar leden in de Reehorst in Ede, verstuurde Accell Nederland een open brief naar de vakhandel.

Deze brief heeft algemeen directeur Accell Nederland Wouter Jager verstuurd. Hierin staat: ‘Omdat wij als Accell niet uitgenodigd zijn om u ter plaatste te woord te staan over dit onderwerp, willen we u met deze brief informeren over het doel en de opzet van De Fietser.’ Tweewieler heeft maandag bericht over de onrust die is ontstaan over het Accell experience center.

Normale marge blijft gelden

De belangrijkste mededeling die Wouter Jager in zijn open brief doet is deze: ‘De retailactiviteiten blijven daar waar ze horen en de vakhandel is de partij die de fiets aan de consument levert, met behoud van de gewone marge. Het Accell experience center is daarmee letterlijk een verlengstuk van uw diensten.’

Hieronder kunt u de complete open brief van Accell-directeur Jager lezen door op de link te klikken.

Reageer op dit artikel