artikel

Kick off ‘Grip op je Tweewielerwinkel’ op Bike MOTION

Retailing

Kick off ‘Grip op je Tweewielerwinkel’ op Bike MOTION

De inschrijving voor Grip op je Tweewielerwinkel, een zesdaagse training georganiseerd door Shimano Benelux in samenwerking met Tweewieler, is gesloten. Dat veel ondernemers enthousiast zijn om hun winkel naar een hoger plan te tillen met dit opleidingsproject, blijkt uit het aantal inschrijvingen dat beduidend hoger is dan het maximum van dertig deelnemers. Shimano Benelux maakt een selectie welke dertig bedrijven gaan deelnemen.

Op de Bike MOTION Benelux vindt op maandag 20 oktober de live kick-off plaats met alle deelnemers, de coach en trainers van Grip op je Tweewielerwinkel. Daarna volgt het zesdaagse programma in de maanden november 2014 tot en met maart 2015.

Vakhandel schakel naar consument

Shimano heeft samen met het vakblad Tweewieler het opleidingstraject ‘Grip op je Tweewielerwinkel‘ opgezet met als doel het rendement van de ondernemers te verbeteren. Mike Smink van Shimano Benelux: “We blijven investeren in retail, omdat we geloven in de fysieke winkel. Het is onze overtuiging dat die een cruciale rol zal blijven spelen in de dienstverlening naar de fietsende klant. De vakhandel blijft voor ons een belangrijke schakel naar de consument.”

Programma

Kick-off tijdens Bike MOTION op maandag 20 oktober
Dag 1: Inspiratietour
Dag 2: Consumentenbeleving en concurrentie
Dag 3: Personeel en leiderschap
Dag 4: Productie en promotie
Dag 5: Bedrijfseconomisch
Dag 6: Terugkomdag bij Shimano Benelux in Nunspeet
Gedurende twee opleidingsdagen mag de deelnemer een tweede persoon meenemen. Deelnemers krijgen direct inzicht in de voortgang door twee mystery visits die tijdens het opleidingstraject worden afgenomen. Een coach zorgt voor de individuele begeleiding, er is volop overleg en kennisuitwisseling mogelijk met vakgenoten.

Reageer op dit artikel