artikel

Accell start productie Postcode Loterijfietsen

Retailing

Accell start productie Postcode Loterijfietsen
Gaston Starreveld, het gezicht van de Postcode Loterij, heeft afgelopen week de fabriek van Accell Nederland in Heerenveen bezocht voor een item in het programma Koffietijd.

Batavus is begonnen met de productie van de Postcode Loterijfietsen in de fabriek van Accell Nederland in Heerenveen. De fietsen worden vanaf begin september door de Batavus-dealers uitgereikt aan de winnaars. Op 31 juli was de trekking van de grootse Fietsprijs van Nederland, waarbij ruim 6.000 Batavus Postcode Loterij fietsen zijn verloot.

Deze week hebben de winnaars, verspreid over Nederland, hier persoonlijk bericht over gekregen. De eerste bestellingen zijn dan ook al binnen. De door de consument geselecteerde dealers worden hier automatisch over geïnformeerd via het bij Batavus bekende e-mailadres van de dealer.

Aankondiging in programma Koffietijd

Het programma Koffietijd zal hier binnenkort in een uitzending extra aandacht aan besteden in een speciaal item met Gaston Starreveld. Gaston, het gezicht van de Postcode Loterij, heeft afgelopen week de fabriek bezocht voor de productie van dit item.

Reageer op dit artikel