artikel

Trek geeft weekendtrips naar Kopenhagen weg

Retailing

Trek geeft weekendtrips naar Kopenhagen weg
De eerste cheque van de actie ‘Verken Kopenhagen op je Copenhagen’ is inmiddels aan een gelukkige winnaar overhandigd door Harms Rijwielcentrale in Vlissingen.

Trek heeft voor seizoen 2014 de Stad & Recreatie-collectie uitgebreid met de hippe transportfiets Copenhagen. Speciaal hiervoor heeft Trek een actie opgezet, waarbij klanten die voor 16 mei een Trek Copenhagen kochten, mee konden dingen naar een weekendtrip voor twee personen naar Kopenhagen.

Voor een aantal consumenten die een Trek Copenhagen hebben gekocht, ligt er nu een mooi weekend in het verschiet. Uit het grote aantal personen dat zich na aankoop van deze sportieve transportfiets hadden ingeschreven voor de winactie ‘Verken Kopenhagen op je Copenhagen’ zijn er inmiddels een aantal gelukkigen bekendgemaakt. Zij mogen zich verheugen op een geweldig weekend in de fietsstad Kopenhagen.

Kopenhagen perfecte locatie voor introductie Copenhagen

Trek Benelux Brandmanager Jan Willem Groen: “We waren opzoek naar een geschikte locatie om aan de introductie van de Trek Copenhagen te koppelen. De Deense stad Kopenhagen was hierbij natuurlijk een voor de hand liggende. Behalve dat de naam een perfecte match is, is de stad uitermate geschikt om op de fiets te verkennen.”
Inmiddels is de eerste cheque aan een gelukkige winnaar overhandigd door Harms Rijwielcentrale in Vlissingen. Twee personen zullen in het weekend van 21 en 22 juni gaan genieten van hun gewonnen prijs.

Reageer op dit artikel