artikel

Shimano in Tour du Jour

Retailing

Shimano in Tour du Jour
Dealer Martin Slagt: "Met Tour du Jour bereiken Shimano en de Shimano Service Centers een doelgroep die normaal geen fietsbladen leest of beurzen bezoekt."

Shimano Benelux speelt vanaf de tweede week van de Tour de France een prominente rol tijdens de live uitzendingen van Tour du Jour, die dagelijks worden uitgezonden op RTL7. Tijdens het programma, dat opnieuw door Wilfred Genee zal worden gepresenteerd en met vaste gasten Eddy Planckaert en Michael Boogerd, zal in een Shimano Service Center-decor aandacht worden gegeven aan technische weetjes en innovaties op materiaalgebied.

Het doel van dit partnerschap is om een brede doelgroep bekend(er) te maken met o.a. ontwikkelingen als elektronisch schakelen, de noodzaak van regelmatig onderhoud en verschillen tussen compact en triple aandrijving.

Martin Slagt

De Shimano Service Centers zullen worden vertegenwoordigd door Martin Slagt (Piet de Wit, Wormer): “Met Tour du Jour bereiken Shimano en de Shimano Service Centers een doelgroep die normaal geen fietsbladen leest of beurzen bezoekt. Deze doelgroep van voornamelijk 105 en Ultegra rijders is desondanks enorm belangrijk. Ik zal mijn uiterste best doen om op een compacte en begrijpelijke manier een aantal technische weetjes onder de aandacht van de kijkers te brengen.”

RTL 7 Tour du Jour

Tour du Jour zal vanaf maandag 14 juli dagelijks live worden uitgezonden op RTL7 en wordt opgenomen op de Mariaplaats in Utrecht. Tijdens 8 van de 14 uitzendingen zal binnen het SHIMANO Service Center een specifiek onderwerp worden behandeld.

Reageer op dit artikel