artikel

Peter Niesink nieuwe algemeen directeur BOVAG

Retailing

Peter Niesink nieuwe algemeen directeur BOVAG
Peter Niesink volgt Koos Burgman op als algemeen directeur BOVAG.

Koos Burgman treedt per 1 oktober 2014 terug als algemeen directeur van BOVAG. Hij wordt opgevolgd door Peter Niesink, die per augustus 2012 aantrad als directeur verenigingszaken bij BOVAG. Burgman blijft aan BOVAG verbonden als directeur externe betrekkingen. Hij gaf BOVAG twintig jaar leiding.

BOVAGkrant meldt dat Peter Niesink bijna twee jaar geleden bij BOVAG is binnengehaald met de opdracht BOVAG te vernieuwen, als vereniging en als organisatie. Het fundament voor de renovatie is gelegd, stelt BOVAG, en daar wordt nu volop op doorgebouwd.

Nieuwe weg ingeslagen

“Nu we aan het begin van een nieuwe toekomst staan, is het tijd voor mij om plaats te maken,” aldus Burgman. “Met Peter Niesink aan het roer kan BOVAG met volle kracht vooruit. En doen waar BOVAG heel goed in is: belangen behartigen, zorgen voor een goed ondernemersklimaat en met behulp van investeringen het BOVAG-merk versterken, om consumenten te verbinden aan dat netwerk van tienduizend BOVAG-ondernemers.”

Reageer op dit artikel