artikel

Nieuwe retail grootmacht presenteert plannen

Retailing

Nieuwe retail grootmacht presenteert plannen
De plannen voor 750 aangesloten winkels worden gepresenteerd in de Hoevenlaakse Expo.

De door de fusie van Bike Totaal en Biretco ontstane grootmacht in fietsretail – de Dynamo Retail Group met 750 aangesloten winkels en actief in drie landen – gaat voor de eerste maal in zijn nog jonge geschiedenis zijn plannen presenteren. Dat gaat gebeuren op 15 september.

Het Dynamo Retail Event vindt plaats in de Expo van Hoevelaken. Hier presenteert Bike Totaal aan haar ondernemers de plannen voor volgend jaar. Daarnaast is er een gezamenlijke presentatie voor alle formules die onder de Dynamo Retail Group vallen. Al die formules bij elkaar maken dat de Dynamo Retail Group beschikt over een marktaandeel van 33 procent binnen de Nederlandse fietsmarkt.

Fusievoordelen

Dynamo directeuren Maarten de Vos en Erik de Geus lichten de fusie tussen Bike Totaal en Biretco deze dag verder toe en maken in deze presentatie inzichtelijk wat deze fusie voor alle aangesloten dealers betekent en welke voordelen het oplevert. Alle aangesloten dealer ontvangen binnenkort per post de officiële uitnodiging.

Reageer op dit artikel