artikel

Hoog bezoek bij Tweewieler Academy

Retailing

Hoog bezoek bij Tweewieler Academy
De groep journalisten van media als de Washington Post, New York Times, China Times, Le Monde en Tagesspiegel tijdens de presentatie van Wim van Vliet bij de Tweewieler Academy.

Afgelopen dinsdag werd de Tweewieler Academy bezocht door een groep journalisten van zeer gerenommeerde internationale media als de Washington Post, New York Times, China Times, Le Monde of de Tagesspiegel. Dit bezoek vond plaats in het kader van ‘Holland Branding’ en was georganiseerd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Naast journalisten van toonaangevende dagbladen uit Amerika en Azië waren er ook diverse deelnemers aan de tour door Nederland vanuit andere Europese landen. De groep van ongeveer dertig journalisten bekeken niet alleen hoe fietsen in Nederland worden gebruikt, maar ook hoe ze worden gemaakt en onderhouden en wat er voor dat onderhoud nodig is.

Tour door Nederland

Naast de Tweewieler Academy werden  ook enkele fietsfabrieken bezocht en werd er natuurlijk ook gefietst waar de journalisten tevens kennis maakten met het voor velen onder hen nog onbekende fenomeen elektrische fiets.

Reageer op dit artikel