artikel

Bike Totaal Assen krijgt nieuwe eigenaar

Retailing

Bike Totaal Assen krijgt nieuwe eigenaar
Maarten de Vos (rechts), algemeen directeur Dynamo Retail Group waartoe de Bike Totaal-formule behoort, feliciteert de Ricardo van der Vossen.

De nieuwe eigenaar Ricardo van der Vossen opent op 12 juli de deuren van Bike Totaal Assen aan de Oude Molenstraat 48. Na zich breed te hebben georiënteerd, kwam Van der Vossen tot de conclusie dat zijn hart bij de fietsen ligt vanwege de techniek.

Van der Vossen heeft zich breed georiënteerd bij verschillende formules alvorens hij de keuze voor de fietsenbranche en Bike Totaal maakte. “Na mijn opleiding Civiele techniek heb ik bijna 30 jaar in de wegenbouw gewerkt waarvan de laatste 6 jaar als zzp’er. Het zelfstandig ondernemen beviel mij erg goed en ik ben mij verder gaan oriënteren in franchiseformules. Verschillende formules zijn de revue gepasseerd, ik ben zelfs bezig geweest met een broodjeszaak, maar mijn hart ligt toch meer bij de techniek.”

Marktleider

De keuze voor een eigen fietsenwinkel was volgens Van der Vossen snel gemaakt. “Eerst ben ik in gesprek geweest met Profile en vanuit daar ben ik bij Bike Totaal terechtgekomen. Een beter moment om in te stappen was er voor mij niet, want door de fusie tussen Bike Totaal en Biretco, waar Profile onderdeel van uitmaakt, is de marktleider in de tweewielerbranche ontstaan. Bij Bike Totaal was er mogelijkheid voor een overname van de winkel in Assen, dus die kans heb ik met beide handen aangegrepen. In Assen is ruimte ontstaan voor een kwalitatief hoogstaande fietsenwinkel waar ik met mijn team invulling aan ga geven. De winkel heeft hoge potentie en mijn team biedt de service en kwaliteit die men van een Bike Totaal-winkel kan verwachten.”

Reageer op dit artikel