artikel

Winnaars Cortina modellenwedstrijd

Retailing

Winnaars Cortina modellenwedstrijd
Bobbie, Christopher, Jan, Jonas, Jorn, Lesley, Tascha, Monique, Danique, Marlous en Melayla maken half juli hun debuut als fotomodel voor Cortina fietsen.

Cortina schreef in 2014 voor de derde keer op rij een modellenwedstrijd uit voor de 2015-campagne. Ook dit keer was de animo groot en het niveau van het nog onontdekte talent hoog. Na een scherpe voorselectie mochten veertig heren en dames zich komen voorstellen op de finaledag van de modellenwedstrijd.

Een advertentie in LINDA. en oproepen via diverse social media, leverde Cortina ruim 450 aanmeldingen op. Een eerste selectie bracht dit aantal terug tot 60 modellen in spé, waarvan er na een publieke stemronde op de Cortina website 40 kanshebbers overbleven. In Naarden-Vesting, pal naast het kantoor van het tijdschrift LINDA., legde de vakjury – onder leiding van (mode)ontwerper Janice  – deze  winnaars langs de professionele meetlat.

Debuut half juli

Naast voorzitter Janice, bestond de jury uit fotograaf Oscar Seijkens, creative-director Erwin Bok (Stunned) en een afvaardiging van de marketingafdeling van Cortina. Na uitvoerig overleg rolden de volgende namen als winnaars uit de bus: Bobbie, Christopher, Jan, Jonas, Jorn, Lesley, Tascha, Monique, Danique, Marlous en Melayla.  Zij maken half juli hun debuut als fotomodel. Het was een lange, maar vruchtbare dag, wist Janice te melden. “We hebben net als vorige jaren weer veel mooi en fotogeniek talent gezien. Dit jaar waren we naar nog meer modellen op zoek. Dus ja, de keuze was reuze en ook best lastig, hoor!”

Reageer op dit artikel