artikel

VEMS Golfdag geslaagd netwerkevenement

Retailing

VEMS Golfdag geslaagd netwerkevenement
Naast een Clinic voor beginners was er ook een Master Clinic voor deelnemers die al een paar keer de beginners clinic hadden gevolgd.

Na de eerste VEMS Golfdag in België in mei, werd afgelopen maandag de zesde Nederlandse editie op golfbaan De Scherpenbergh nabij Apeldoorn gehouden. Dit evenement van de vier partners Vendit, Enra, Merida en voor het derde jaar Shimano Benelux is inmiddels een begrip voor vele Nederlandse tweewielerondernemers. Doorgaans zijn er ruim tweehonderd deelnemers, en ook dit jaar was dat weer het geval.

Het was weer een zeer geslaagde dag. De setting om samen met collega’s op een ontspannen wijze een balletje te slaan in de buitenlucht, is zeer succesvol gebleken. Jay Hijmering, senior sales manager retail bij Shimano Benelux, meldde dat dealers zich al spontaan beginnen aan te melden zelfs voordat de uitnodigingen voor het evenement zijn verstuurd. In zijn openingswoordje nodigde hij alle aanwezigen uit om een plezierige dag te beleven, en te genieten van de lunch en barbecue.

Netwerken en bijpraten

De VEMS Golfdag is de gelegenheid bij uitstek voor een informeel praatje met collega’s en het uitwisselen van ervaringen. Er werden vertegenwoordigers besproken, en ook het nieuwe Shimano STEPS was veelvuldig gesprekonderwerp. Voor de entree van de prachtige, in de bossen gelegen, golfbaan stonden twee e-bikes uitgerust met STEPS, die tijdens de pauzes veelvuldig voor een ritje werden meegenomen. Men kijkt overigens ook nieuwsgierig uit naar andere nieuwkomers qua aandrijfsystemen zoals Samsung en LG.

Drie niveaus

Omdat al veel deelnemers vaker aan de VEMS Golfdag hebben deelgenomen, was er naast een Clinic voor beginners ook een Master Clinic. Mensen die al een paar keer de beginners clinic hadden gevolgd, konden hiermee hun golfvaardigheden weer een niveau hoger tillen. Natuurlijk konden de echte doorgewinterde golfers gewoon de 18-holes lopen, waar veelvuldig gebruik van werd gemaakt. De dag begon frisjes met wat motregen, maar dat mocht de pret niet drukken. Voor bewegen in de buitenlucht liever fris dan te warm. ’s Middags brak het zonnetje af en toe ook door.

Prijsuitreiking

Na de uitgebreide barbecue met grote moten vis en lekkere steaks, was het tijd voor de prijsuitreiking. Toch elk jaar weer spannend wie ditmaal met de prijzen ervandoor gaat. Dat waren:

Clinic

1: Henk Weerman, Weerman Tweewielers
2: Bas Winters, Vision Sports
3: Olaf Selderbeek, Selderbeek Tweewielers
Master Clinic

1: Willem Jansen, Jan Kooij Nijmegen
2: Roel Jacobs, Mantel Tweewielers
3: Wim Stout, Bike Totaal Stout

18 hole Dames

1: Dimphy van Dessel, Hopmans
2: Miriam Kroon, Bike Totaal Thoonen Tweewielers
3: Petra van de Kieboom, Kieboom

18 hole Heren

1: Rob van Oosterhout, Van Oosterhout Bikes & Sport
2: Rene Wijers, Kolkman Zijdewind
3: Alex Leensvaart, Leensvaart

Additionele prijzenwedstrijd

Neary
Neary Dames: Ria Koperdraad
Neary Heren: Michel Vis

Longest

Longest Dames: Petra van de Kieboom, Kieboom
Longest Heren: Henk Schra, Stouwdam

Beat the Pro

Twee personen hebben de Pro verslagen op hole 6! Dit zijn geweest: Martijn Wijsman van Fietswereld Zandvoort en Ambro van Straten van Kolkman Zijdewind.

Reageer op dit artikel