artikel

Topprestatie Bike Totaal-team Alpe d’HuZes 2014

Retailing

Topprestatie Bike Totaal-team Alpe d’HuZes 2014
Jeroen Schrijver (midden), teamcaptain van het Bike Totaal ‘Zinvol op je Zadel’ team. “Het blijft een fantastisch evenement om aan deel te nemen en je in te zetten voor een ander."

Het Bike Totaal team heeft een topprestatie geleverd tijdens de Alpe d’HuZes 2014. Arie-Willem Stout, Janne Kagchelland en Johan Peeters hebben de Alpe d’Huez 5 keer beklommen, Ron Engeland en Jeroen Schrijver hebben het maar liefst 6 keer gehaald.

Jeroen Schrijver, teamcaptain van het Bike Totaal ‘Zinvol op je Zadel’ team, heeft de Alpe d’HuZes dit jaar voor de vierde keer meegemaakt. “Het blijft een fantastisch evenement om aan deel te nemen en je in te zetten voor een ander. Er is veel saamhorigheid in de week op de Alpe, iedereen staat klaar om een ander te helpen. Ook het Bike Totaal serviceteam verdient alle lof, de Bike Totaal fietsspecialisten hebben fantastisch werk verricht tijdens de koersweek. De werkplaatsen werden druk bezocht en hebben erg veel deelnemers op weg weten te helpen, zodat iedereen in staat werd gesteld om zijn of haar doel te bereiken. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: Sigma Sport, ENRA fietsverzekeringen, Bike Totaal Stout – Rhoon, Bike Totaal Peeters – Heel & Heythuysen, Vendit, Merida, GMG Yepp en het Bike Totaal hoofdkantoor. We willen iedereen ontzettend bedanken voor de steun en hulp tijdens dit fantastische evenement!”

12,3 miljoen euro

Aan het einde van de koersdag maakte Johan van der Waal, voorzitter van Stichting Alpe d’HuZes, het voorlopige eindbedrag bekend van maar liefst 12,3 miljoen euro. Dat bedrag fietsten duizenden deelnemers bij elkaar die donderdag 5 juni in alle vroegte van start gingen voor de negende editie. “Wij zijn bijzonder trots op dit mooie bedrag. Het is niet onze doelstelling elk jaar een groter bedrag in te zamelen, maar wel om met onze deelnemers zoveel mogelijk geld bijeen te brengen en ook de saamhorigheid te ervaren. Ook dit jaar hebben wij weer heel veel geld opgehaald, waarmee we belangrijk onderzoek mogelijk kunnen maken. Elke euro telt en iedereen heeft weer ervaren wat het is om onmacht om te zetten in kracht.” De definitieve eindstand van Alpe d’HuZes 2014 wordt half oktober bekendgemaakt tijdens de chequeoverhandiging aan KWF Kankerbestrijding.

Reageer op dit artikel