artikel

OOMT-waardebon van 300 euro voor 40-plussers

Retailing

OOMT-waardebon van 300 euro voor 40-plussers
OOMT biedt 40-plussers een waardebon van 300 euro aan om bij te blijven op hun vakgebied.

De afgelopen tien jaar heeft er in veel Nederlandse werkplaatsen een stevige verschuiving plaatsgevonden. Technische werkzaamheden waren in het verleden voornamelijk mechanisch van aard, maar tegenwoordig is men in de werkplaats steeds vaker druk met elektrische werkzaamheden. Deze trend zal zich de komende jaren alleen nog maar sterker voortzetten. OOMT biedt 40-plussers een waardebon van 300 euro aan om bij te blijven op hun vakgebied.

Er worden steeds hogere eisen gesteld aan medewerkers in de mobiliteitsbranche. Door het toenemende gebruik van elektronica en communicatiesystemen in nieuwe personenauto’s én nieuwe verkoopkanalen zoals internet, verandert de inhoud van het vak van autotechnici en verkoopmedewerkers. Als medewerker wil je kwaliteit blijven bieden aan je werkgever, zodat je een aantrekkelijke kracht blijft.

Waardebon zelf downloaden

OOMT helpt werknemers boven de veertig graag op weg met een uniek aanbod. OOMT geeft hen de kans om in hun toekomst te investeren. OOMT biedt deze 40-plussers een waardebon van 300 euro aan. Daarmee kunt men zonder gedoe de training uitkiezen die het beste bij de behoeften aansluit. Meer informatie is te vinden op www.oomt.nl/waardebon.

Op vrijwel alle trainingen van de Tweewieler Academy is de waardebon van toepassing

Reageer op dit artikel