artikel

Mandbeugel JP Trading verbeterd

Retailing

Mandbeugel JP Trading verbeterd
JP Trading heeft de mandbeugel voor AHS balhoofdstellen door het aanpassen van het gatenpatroon verbeterd.

JP Trading heeft de mandbeugel voor AHS balhoofdstellen door het aanpassen van het gatenpatroon verbeterd. Met het huidige gatenpatroon passen voor zover bekend alle gangbare manden op de beugel. Onder andere: Basil, Fast Rider, New Looks en Cordo.

Het assortiment van JP Trading bestaat uit een aantal unieke onderdelen waarmee de fietsenmaker eindelijk een aantal bekende problemen op kan lossen. JP Trading levert handige oplossingen zoals deze montagesteun om een Clickfix bevestiging te gebruiken in combinatie met een verstelbare a-head stuurpen. Zo zijn er een aantal hulpstukken ontwikkeld om accessoires zoals manden en kinderstoeltjes te kunnen monteren in combinatie met een a-head set.

Eenvoudig te monteren

De verbeterde mandbeugel is eenvoudig te monteren op een fiets met AHS stuurpen/balhoofdstel. Daar waar het meestal een probleem is, is bij deze beugel de montage een peulenschil. De beugel wordt geborgd tegen verdraaien en is zeer stabiel. Deze beugel past in de familie van beugels voor AHS. Al deze beugels zijn te vinden op de webshop van JPTE: www.JPTEshop.nl. Wanneer u als rijwielhandelaar een account aanmaakt, wordt deze vaak binnen een dag omgezet naar dealeraccount en ontvangt men direct op de bestelling de dealerkorting.

Reageer op dit artikel