artikel

Witjes Tweewielers wordt Bike Totaal

Retailing

Witjes Tweewielers wordt Bike Totaal
Op 1 mei heeft Michel Christant (links) de samenwerkingsovereenkomst met Bike Totaal ondertekend.

De nieuwe eigenaar van Witjes Tweewielers in Groessen, Michel Christant, heeft op 1 mei de samenwerkingsovereenkomst met Bike Totaal ondertekend. Michel werkte jaren als filiaalmanager in de winkel. Onlangs heeft hij de kans gekregen om de zaak over te nemen van voormalig eigenaar Frank Witjes.

Frank Witjes begon de winkel, zoals velen, vanuit een schuur en 15 jaar geleden is het pand aan de Dorpsstraat in Groessen betrokken. Na een grondige verbouwing ruim drie jaar geleden kunnen de klanten van Witjes Tweewielers genieten van 1.000 m2 fietsplezier.

Twintig jaar ervaring

Michel Christant vertelt over zijn ervaring in de fietsbranche: “Ik ben nu twintig jaar werkzaam in de branche waarvan de laatste acht jaar bij Witjes Tweewielers. In de functie van filiaalmanager heb ik de verantwoordelijkheid gehad over het reilen en zeilen van de winkel. Toen ik de mogelijkheid kreeg om de zaak over te nemen van Frank heb ik deze kans met beide handen aangegrepen.”

Begeleiding vanuit Bike Totaal bij overname

Het financiële traject van de overname is begeleid door Dennis Hiemstra van Bike Totaal. “Doordat we al veel contact hadden met Bike Totaal in het overnametraject, was de aansluiting bij deze landelijke organisatie eigenlijk een logische stap,” vertelt Michel. “We hebben dezelfde filosofie als Bike Totaal en we sluiten goed bij elkaar aan. Nu we zijn aangesloten bij Bike Totaal kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Uiteraard met het vertrouwde vakmanschap en de bekende goede service.”

Reageer op dit artikel