artikel

Thule ondersteunt fietsspeciaalzaken

Retailing

Thule ondersteunt fietsspeciaalzaken
Thule veel waarde aan presentatie in de winkels biedt daarvoor displays en directe financiële ondersteuning.

Thule breidt de ondersteuning aan fietsspeciaalzaken verder uit met nieuwe marketingovereenkomsten. Fietsspeciaalzaken die één of meerdere assortimenten van Thule voeren, kunnen ondersteuning krijgen in de vorm van displays en trainingen maar ook in financiële zin.

Om hieraan uitvoering te geven werd het Thule salesteam onlangs versterkt met twee salespromotors, Lillian Fijnheer voor de Nederlandse markt en Arne Heyman voor de Belgische markt. Arne werkte voorheen bij de Belgische e-bikeleverancier E.Move.

Productrange voor fietsen sterk uitgebreid

Het productassortiment van Thule voor het fietskanaal is de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Naast het brede assortiment fietsendragers biedt Thule in de categorie ‘Active with Kids’ multifunctionele kinderwagens / fietskarren en fietskinderzitjes aan. De fietstassen- en bagagedragerlijn van Thule, Pack ’n Pedal, werd onlangs uitgebreid met handige fietsaccessoires en -tassen om zaken veilig en in stijl mee te nemen. Voor het vervoer van een fiets in het vliegtuig zijn twee innovatieve reiskoffers geïntroduceerd.

Thule displays en financiële ondersteuning

Om de consument te overtuigen van deze producten hecht Thule veel waarde aan presentatie in de winkels. Om dit te bewerkstelligen kan Thule displays ter beschikking stellen. Winkels die beperkte maar representatieve assortimenten voeren hebben tevens toegang tot directe financiële ondersteuning.

Dealer locator

Ook een vermelding op de ‘dealer locator’ van thule.com maakt deel uit van het aangeboden pakket. De salespromotors zijn beschikbaar om uitgebreide toelichting te geven op de producten en marketingovereenkomsten. Tevens verzorgen de salespromotors (product)trainingen en ondersteunend marketingmateriaal.

Reageer op dit artikel