artikel

Slimme oplossingen van JP Trading&gineering

Retailing

Slimme oplossingen van JP Trading&gineering
JP Trading&gineering levert handige oplossingen zoals deze montagesteun om een Clickfix bevestiging te gebruiken in combinatie met een verstelbare A-head stuurpen.

Het assortiment van JP Trading&gineering bestaat uit een aantal unieke onderdelen waarmee de fietsenmaker eindelijk een aantal bekende problemen op kan lossen.

Zo zijn er een aantal hulpstukken ontwikkeld om accessoires zoals manden en kinderstoeltjes te kunnen monteren in combinatie met een a-head set. Veel van deze accessoires zijn namelijk ontworpen voor de montage rond de klassieke stuurpen met expander. Met de oplossingen van JP Trading&gineering monteer je op een degelijke en makkelijke manier de accessoires op een fiets met a-head stuurpen.

Balhoofd met aanslag

Een andere innovatie die JP Trading&gineering heeft bedacht is het balhoofd met aanslag. Om te voorkomen dat het stuur te ver door kan draaien kun je dit balhoofdstel monteren. De vorkconus is voorzien van een lip die in de uitsparing van de onderste cup valt. Remgreep/versnellingshendel/koplamp/frame/mand/rek/spatbord raken nu niet meer beschadigt zodra het stuur dreigt door te draaien. Het balhoofdstel is er in de maatvoeringen die de laatste jaren het meest gehanteerd worden. De cups meten 44mm en zijn semi geïntegreerd uitgevoerd. Geschikt dus voor een 1 1/8 vorkbuis, en zowel als draad en a-head versie leverbaar.  Door de aanslag mooi weg te werken in de cup en conus is dit balhoofdstel ook niet veel hoger als een normaal balhoofdstel, zodat de geometrie van de fiets ongewijzigd blijft.

Reageer op dit artikel