artikel

Profile ‘de Fietsspecialist’ haakt aan bij Sport&Fit Cadeaukaart

Retailing

Profile ‘de Fietsspecialist’ haakt aan bij Sport&Fit Cadeaukaart
Profile ‘de Fietsspecialist’ haakt aan bij Sport&Fit Cadeaukaart

Biretco is met Profile ‘de Fietsspecialist’ acceptant geworden van Sport&Fit Cadeaukaart. Daarmee is Profile ‘de Fietsspecialist’, samen met SPORT2000, Run2Day, Topshelf en Avantisport, een van de winkelketens waar de Sport&Fit Cadeaukaart te besteden is. De cadeaukaart wordt verkocht via duizenden verkooppunten waaronder Jumbo, Albert Heijn, AKO, C1000, Primera, Hema en Cigo.

Sport&Fit Cadeau is een product van DNP Groep BV. DNP is al ruim 12 jaar succesvol uitgever van diverse bekende cadeaubonnen en cadeaukaarten, die niet alleen een goed middel zijn om nieuwe klanten te werven, maar voor de consument ook een plezierig geschenk is, dat optimale keuzevrijheid biedt. Via de saldochecker op www.sportenfitcadeau.nl kan de Profile-klant heel gemakkelijk het saldo op een Sport&Fit Cadeaukaart  checken.

The Ultimate Giftbox 2014

De Sport&Fit Cadeaukaart  maakt ook deel uit van The Ultimate Giftbox 2014 editie, de succesvolle, luxe cadeaukaartengeschenkbox die DNP speciaal voor de B2B markt heeft ontwikkeld. De verkoop van deze cadeaukaartengeschenkbox 2014-editie, die vaak als kerst- of relatiegeschenk wordt ingekocht, is al van start gegaan. “De cadeaukaart zal beschikbaar zijn bij duizenden verkooppunten en hiermee bieden we de Profile ondernemers een krachtige marktingtool die meer traffic kan genereren,” zegt Biretco’s Retail Support Manager Peter Franssen.

Omzet van 600 miljoen euro

De gemiddelde jaaromzet in cadeaubonnen en cadeaukaarten in Nederland wordt geschat op ruim 600 miljoen euro. Nederland vertoont dezelfde zichtbare groeicurve als andere landen hebben gekend. De verwachting is dat de omzet de komende vier jaar nog zal doorgroeien naar zo’n 2,5 miljard euro. “Profile ondernemers kunnen een deel van deze omzet naar zich toe trekken, omdat wij nu ook acceptant geworden zijn van de Sport&Fit Cadeaukaart , waar je echt iedereen een plezier mee doet en die ook nog eens bij elk budget past,” aldus Franssen.

Reageer op dit artikel