artikel

Halfords start met assortiment ouderenmobiliteit

Retailing

Halfords start met assortiment ouderenmobiliteit
Halfords introduceert een nieuws assortiment speciaal gericht op ouderenmobiliteit.

In mei is Halfords gestart met de verkoop van een compleet assortiment ouderenmobiliteitsproducten onder de noemer: Blijvend mobiel. Binnen dit assortiment vallen producten gericht op ouderenmobiliteit, zoals scootmobielen, rollators, wandelstokken, transportstoelen en accessoires.

De producten zijn opgedeeld afgestemd op verschillende gebruiksdoelen, zodat er voor iedere gebruiker een passend mobiliteitsproduct te vinden is. Het is ook mogelijk om het mobiliteitsproduct te verzekeren en een pechhulp abonnement af te sluiten.

Mobiliteitsproduct aanschaffen buiten gemeente om

Door verschillende wetswijzigingen die vanaf januari 2013 van kracht zijn, moeten personen een eigen inkomensafhankelijke bijdrage te leveren aan de WMO- en AWBZ wet. Door deze wijziging is het interessant geworden om een mobiliteitsproduct aan te schaffen buiten bijvoorbeeld de gemeente om, omdat dit voor de gebruiker in veel gevallen voordeliger is. Halfords maakt het mogelijk om een kwalitatief mobiliteitsproduct aan te schaffen tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast is Halfords met 135 winkels altijd dichtbij en gemakkelijk bereikbaar.”

Training voor Halfords-medewerkers

Om de consument zo goed mogelijk te kunnen adviseren bij zijn of haar keuze, hebben alle medewerkers van Halfords een training gevolgd gericht op het ‘Blijvend mobiel’-assortiment. Zij kennen alle specificaties van de producten en kunnen de consument zo voorzien van een gedegen advies. Alle producten zijn te vinden op www.Halfords.nl en in de 135 Halfords winkels.

Reageer op dit artikel