artikel

Giant Partner Store concept

Retailing

Giant Partner Store concept
Voor de verdere uitbreiding en ontwikkeling van het Giant Partner Store concept is begin deze maand Mark Marchand bij Giant Benelux begonnen.

Het Giant Partner Store concept is een formule waarbinnen Giant producten, fietsen en accessoires, worden verkocht. Binnen deze formule wordt het Giant assortiment aangevuld met andere A-merken. De formule is erop gericht om de ondernemer volledig te ondersteunen op het gebied van just-in-time leveringen, promotie, werving en training van medewerkers, en automatisering.

Voor de verdere uitbreiding en ontwikkeling van het Giant Partner Store concept is begin deze maand Mark Marchand bij Giant Benelux begonnen. Daarnaast is Rudmer Heij in dienst gekomen als verantwoordelijke voor de begeleiding en ondersteuning van de Giant Stores.

Omloopsnelheid substantieel verhogen

De basis is dat met een kernassortiment waarbij de fietsen op consignatiebasis ter beschikking worden gesteld, een voor deze branche zeer hoge omloopsnelheid kan worden gerealiseerd. Dit wordt ondersteund door dagelijks aanleveren aan de winkel. Daarbij worden tevens voorraadinvestering en voorraadrisico geminimaliseerd.

Retailervaring

Mark Marchand heeft een ruime ervaring in de tweewielerbranche en heeft twintig jaar retailervaring, waarvan vijf jaar in de fietsbranche in verschillende functies binnen Biretco. Rudmer Heij heeft Bedrijfskunde gestudeerd op de Universiteit van Groningen met een specialisatie in het midden- en kleinbedrijf en heeft al ruime ervaring opgedaan in de branche op retailniveau.

Reageer op dit artikel