artikel

Eerste VEMS Golfdag in België groot succes

Retailing

Eerste VEMS Golfdag in België groot succes
De allereerste VEMS golfdag voor de rijwielhandel in België werd georganiseerd door Vendit, Enra, Merida en Shimano Benelux.

Op de golfbaan Bossenstein te Broechem werd deze maand de allereerste VEMS golfdag voor de rijwielhandel in België georganiseerd. Dit evenement van de vier partners Vendit, Enra, Merida en Shimano Benelux is inmiddels een begrip voor vele Nederlandse tweewielerondernemers, maar beleefde zijn primeur in België.

Onder ideale omstandigheden verzamelden zich in de ochtend van 19 mei een kleine tachtig deelnemers vanuit België en Luxemburg op de prachtige golfbaan in Broechem. Deze ondernemers maakten deze dag niet alleen kennis met de beginselen van de golfsport, maar genoten tevens van een welverdiende ontspannen dag met vakgenoten tijdens een hectische verkoopperiode.

Prijsuitreiking

Na een geweldige dag werd tijdens het afsluitende buffet, omlijst met passende live muziek van het duo Yvonne & Amanda, de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de golfwedstrijd en de clinic:

1e prijs 18-holes:        Xavier Opsomer (Milcycle)
1e prijs Clinic:             Raf Breuls (Fietshandel Breuls)
2e prijs Clinic:             Patrick Martin (Rijwielen De Zwaluw)
3e prijs Clinic:             Geoffrey Demeester (Rijwielen Demeester)

Ontspannende sport

Namens de deelnemers gaf Raf Breuls van Fietshandel Breuls treffend de ervaring van deze eerste VEMS Golfdag weer: “Het beeld van de golfsport is vandaag met 180 graden gedraaid. We hebben deze dag geen kennis gemaakt met een pure elitaire bedoening, maar met een leuke, ontspannen en uitdagende sport. De organisatie en ontvangst was perfect, net als de vele informele gesprekken met collega’s uit de branche. Mocht ik volgend jaar weer worden uitgenodigd, dan kom ik absoluut weer!”

Nederlandse editie

De zesde editie van de VEMS Golfdag in Nederland staat gepland op 16 juni op golfbaan De Scherpenbergh in Lieren (bij Apeldoorn). Hiervoor zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wilt u deze golfdag bijwonen, neem dan contact op via één van de organiserende partners.

Reageer op dit artikel