artikel

Shimano in Go Cycling op RTL4

Retailing

Shimano in Go Cycling op RTL4
De nieuwe presentatrice Sanny Verhoeven van het RTL4 programma over recreatief fietsen Go Cycling.

Afgelopen zondag (27 april 16:30 uur) startte voor het vierde seizoen het recreatieve fietsprogramma Go Cycling. Shimano en het Shimano Service Center concept zijn tijdens de Go Cycling televisieprogramma’s veelvuldig te zien.

Iedere week zal tijdens het programma een item uitgezonden worden met fiets- en vakantietips die in een Shimano Service Center zijn opgenomen. Hierdoor zal via product placement Shimano goed in beeld komen. In samenwerking met Cycletours zullen bij de vakantietips ook concrete Shimano producten, zoals Click’R schoenen en pedalen als fietsonderdelen worden getoond.

Aandacht voor Shimano City/Trekking segment

Aan het einde van iedere aflevering is een bumper ‘Dit programma is mede mogelijk gemaakt door Shimano Service Centers’ te zien zijn. Door de aandacht voor Shimano in Go Cycling verwacht Shimano Benelux dat de vraag naar en bekendheid van Shimano producten in het City/Trekking segment verder zal toenemen.

Verschillende invalshoeken

De onderwerpen die in de verschillende uitzendingen behandeld worden zijn:
27 april Waarom Fietsvakanties?
04 mei Waarom een georganiseerde fietsvakantie?
11 mei Het aanbod
18 mei Schoenen en pedalen
25 mei Materialen fietsvakantie
01 juni Fietsonderhoud
08 juni Kleding
15 juni Veiligheid
22 juni Tips en advies voor op vakantie
29 juni Vervoersopties met fietsvakanties.

Reageer op dit artikel