artikel

Geslaagde contactdag Biretco

Retailing

Geslaagde contactdag Biretco
Erik de Geus: "Een nieuwe combinatie met Bike Totaal zal leiden tot een sterke retail- en service organisatie."

Biretco kijkt terug op een geslaagde contactdag voor de aangesloten ondernemers van Profile ‘de Fietsspecialist’ en Fietswereld. Meer dan tweehonderd ondernemers waren op de bijeenkomst van 30 maart in het DeLaMar theater aanwezig.

Doelstelling van deze dag was om, kort voor de start van het nieuwe seizoen, nog een moment te hebben waarbij ondernemers onderling ervaringen konden uitwisselen. Daarnaast werd nog even stil gestaan bij de geplande campagnes. “Geholpen door het mooie weer is de maart-actie met Route.nl succesvol verlopen en zijn alle papieren magazines inmiddels op. Daarnaast zijn er nog duizenden digitale versies door consumenten gedownload,” liet directeur Erik de Geus weten. “De april campagne is er op gericht is om zoveel consumenten voor een proefrit naar de winkels te krijgen, die een lead voor de winkels zijn om een verkoop uit te generen.”

Samenwerking met Bike Totaal

Op 10 maart 2014 hebben Biretco en Bike Totaal het voornemen bekendgemaakt om samen de krachten te bundelen. Erik de Geus maakte van de gelegenheid gebruik om zijn achterban nader te informeren over de voortgang in dit proces en de voordelen voor beide organisaties en haar ondernemers toe te lichten. “Een nieuwe combinatie zal leiden tot een sterke retail- en service organisatie, die groeikracht heeft in een lastige markt. We verwachten de komende jaren veel synergie- en efficiencyvoordelen”, zo liet De Geus zijn gehoor weten.

Afsluiting met musical ‘Hij Gelooft In Mij’

De contactdag werd in het DeLaMar theater in Amsterdam in informele sfeer afgesloten met de  musical ‘Hij Gelooft In Mij’ en een meet & greet met Chantal Janzen en Frank Lammers, dé hoofdrolspelers van deze avond.

Reageer op dit artikel