artikel

Derailleurpadden van Marwi

Retailing

Derailleurpadden van Marwi
Marwi heeft een handige assortimentsdoos samengesteld die de twintig meest voorkomende derailleurpadden voor de achterderailleur bevat.

Het was de afgelopen tijd flink in het nieuws; het toenemend aantal ongevallen onder racefietsers. Bij die ongelukken loopt in veel gevallen ook de racefiets schade op en met name de kwetsbare achterderailleur evenals de derailleurpad. Onderdelenfabrikant Marwi heeft een assortimentsdoos samengesteld die de twintig meest voorkomende derailleurpadden bevat.

Het vervangen van met name de derailleurpad is nog niet zo simpel. Vooral omdat het in veel gevallen betekent dat er een zoektocht naar exact de juiste derailleurpad moet worden ondernomen. Die zoektocht kan monteurs in de werkplaats nu bespaard blijven, want die heeft onderdelenfabrikant Marwi reeds gedaan.

Twintig meest voorkomende padden

Marwi heeft voor deze ‘ongelukken’ een assortimentsdoos samengesteld die de twintig meest voorkomende derailleurpadden bevat. Deze doos is vanaf nu leverbaar via grossiers. De prijs van de assortimentsdoos met derailleurpadden is rond de 60 euro.

Handig en compleet overzicht op Marwi-website

Daarnaast biedt Marwi op haar website – marwi-eu.com/gh – een overzicht van alle leverbare derailleurpadden voor 194 fietsmerken. Zoekt u de juiste pad voor een bepaald merk, dan kan de selectie op merk plaatsvinden.

Reageer op dit artikel