artikel

Beekwilder vraagt aandacht voor brandveiligheid

Retailing

Beekwilder vraagt aandacht voor brandveiligheid
Voor het WK 2014 vraagt Beekwilder met zijn gevel aandacht voor brandveiligheid en veilig versieren.

Tijdens het WK in Brazilië zal heel Nederland zich in tropisch oranje hullen, de voorbereidingen zijn al in volle gang. Met een Braziliaanse voetbalgevel vraagt Beekwilder de aandacht voor brandveilig decoreren. Om oranje voetbalsucces af te dwingen heeft de Amsterdamse groothandel maar liefst 88 brandvertragende megavoetballen opgehangen!

De brandweer controleert in opdracht van de gemeente steeds vaker op brandveiligheid in horecagelegenheden. Ze kijken of er brandgevaarlijke materialen in het interieur gebruikt zijn, zoals textiel, hout en kunststof, dit om de veiligheid van de gasten te optimaliseren.

Veilig versieren

Om aan deze hoge veiligheidseisen te voldoen is er brandvertragende decoratie te verkrijgen. Bovendien is het mogelijk om met een handige spray materialen zelf te impregneren. Dus voorkom onnodige sancties en ga een succesvol WK tegemoet.

Reageer op dit artikel