artikel

Qwic Pop-up Store

Retailing

Qwic Pop-up Store
De Qwic Pop-up Store in de Kalverstraat 101 is nog tot en met aanstaande woensdag geopend.

Net zoals vorig jaar, heeft Qwic ook nu weer een Pop-up Store geopend in de Kalverstraat om zijn naamsbekendheid te vergroten. Pop-up is het fenomeen dat winkels, restaurants, en zelfs hotels op een tijdelijke locatie eenmalig openen voor een korte periode. Met de Pop-up Store wil Qwic de met een Red Dot Design Award 2014 bekroonde Premium-serie e-bikes onder de aandacht brengen van het grote publiek.

Deze Qwic Store met de Premium e-bikes is afgelopen zaterdag 29 maart 2014 open gegaan, en nog open tot en met aanstaande woensdag 2 april 2014. Alle verkopen tijdens deze dagen worden uitgeleverd via het landelijke dealernetwerk uitgeleverd. Het adres van de QWIC Pop-up store is Kalverstraat 101 te Amsterdam.

Reageer op dit artikel