artikel

Nieuwe website Vendit

Retailing

Nieuwe website Vendit
Dankzij de gewijzigde vormgeving en structuur is het nu nog gemakkelijker om de gewenste informatie te vinden.

Eind 2013 besloot Vendit de website te moderniseren. Bij de nieuwe website zijn eenvoud, helderheid en compleetheid de steekwoorden, die naadloos aansluiten op het ontwerp. Ook de webshop is opnieuw vormgegeven. De website is in eigen huis ontworpen, gebouwd en zal tevens door eigen medewerkers worden onderhouden.

Op de opnieuw vormgegeven webshop, shop.vendit.nl, kunnen heel eenvoudig supplies en hardware worden besteld. Bijvoorbeeld kassarollen, labels, SMS credits, scanners, POS PC’s en printers. De webshop is gebaseerd op de moderne PrestaShop techniek, die in combinatie met de VMSII E-commerce module nu ook als standaard oplossing door Vendit wordt aangeboden.

Nieuwe VMSII e-commerce oplossing

Eric van Jarwaarde, CEO Vendit, licht de nieuwe VMSII E-commerce oplossing en de vernieuwde webshop  toe: “Vanaf begin 2014 kan er een standaard en persoonlijke webshop worden aangeschaft. Deze webshop is gebouwd op het platform PrestaShop en wordt door Vendit in de huisstijl van de klant gepersonaliseerd. Klanten zoals MyScootParts, Schreeven Muziekinstrumenten, 50Snel, Prijssnijder en De Verfzaak zijn recentelijk live gegaan met deze standaard webshop.  Binnenkort zullen onder andere ook Joan Organics en Timmermans Tuinmeubelen volgen. Deze ondernemers maken allen gebruik van het winkelautomatiseringssysteem VMSII, waarmee in combinatie met de VMSII E-commerce module zowel de fysieke- als de online winkel bestuurd worden. Zo is het continu tonen van actuele artikelinformatie op de webwinkel het beste te realiseren indien er met slechts één systeem wordt gewerkt. De VMSII E-commerce module voorziet de webwinkel van de juiste artikelinformatie waaronder, merk, type, productomschrijving, specificaties, afbeeldingen, YouTube filmpjes, up-to-date beschikbaarheid en levertijden, een verkoopprijs, zoektermen om sneller via het Internet gevonden te kunnen worden en eventueel ook alternatieve producten. Het separaat bijhouden van de artikelen in een apart CMS systeem is dan niet meer nodig. Bovendien worden de webshoporders geheel automatisch in VMSII geïmporteerd. Dit scheelt aanzienlijk veel tijd voor iedere ondernemer, met een succesvolle webwinkel tot gevolg.”

Reageer op dit artikel