artikel

Nieuwe balhoofdstellen bij Marwi

Retailing

Nieuwe balhoofdstellen bij Marwi
Marwi introduceert ook een aantal 'press fit' trapassets voor Shimano en Sram trapstellen en diverse verloopsets, voor de conversie naar een Shimano trapstel (as 24 mm) voor frames met een trapashuis breedte 68 of 86 mm.

Tijdens de begin maart gehouden vakbeurs Taipei Cycle Show in Taiwan lanceerde Marwi Europe diverse trapassets en een aantal interessante balhoofdstellen.

De productgroep trapassets bestaat uit stalen cartridge trapassets, in 14 verschillende lengten met stalen cups, inclusief CrMo stalen crankbouten. Hiernaast worden er diverse sets hoogwaardige trapassets gevoerd, bestaande uit een externe uitvoering te gebruiken in combinatie met Shimano en Sram trapstellen en een verloopset voor de conversie naar een Shimano trapstel (as 24 mm) met een trapashuis breedte van 68 of 73 mm.

Press fit trapassets voor Shimano en SRAM

Ook introduceerde Marwi een aantal ‘press fit’ trapassets voor Shimano en SRAM trapstellen en diverse verloopsets, voor de conversie naar een Shimano trapstel (as 24 mm) voor frames met een trapashuis breedte 68 of 86 mm. Vervangingslagers, verpakt per twee stuks, maken ook deel uit van het programma.

Uitbreiding balhoofdstellen

De productgroep balhoofdstellen, die tot nu toe bestond uit de HS-10 en HS-11 voor respectievelijk racefiets en mountainbike, wordt uitgebreid met een aantal balhoofdstellen van een hoge kwaliteit voor de mountainbike, geïntegreerd of semi-geïntegreerd, al dan niet ‘tapered’. Zowel de trapas- als de balhoofdstellen zijn voorzien van een hoogwaardige lagering.

Beide productgroepen worden verpakt in een handige consumentverpakking in de nieuwe Marwi huisstijl en worden vanuit de voorraad geleverd.
Voor specifieke informatie kunt kijken op de website van Marwi Europe BV.

Reageer op dit artikel