artikel

Fietsveilingen.nl krijgt certificering Thuiswinkel Waarborg

Retailing

Fietsveilingen.nl krijgt certificering Thuiswinkel Waarborg
Fietsveilingen.nl garandeert onder meer een veilige betaalomgeving en een onafhankelijke klachtenbemiddeling.

Fietsveilingen.nl heeft de certificering voor het lidmaatschap bij Thuiswinkel Waarborg per 20 maart binnen gehaald. Dit is het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet.

Thuiswinkel Waarborg is opgericht in 2001. Her keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Doel van de uitgifte van het Thuiswinkel Waarborg is het bevorderen van het vertrouwen van online aankopen door consumenten. Fietsveilingen.nl garandeert onder meer een veilige betaalomgeving en een onafhankelijke klachtenbemiddeling.

Reageer op dit artikel