artikel

Vroege omzetplus bij Bike Totaal-winkels

Retailing

Vroege omzetplus bij Bike Totaal-winkels
Een vroege omzetplus bij de Bike Totaal Monitorgroep in de derde week van januari.

In de derde week van januari vertoonden de verkoopcijfers van de Bike Totaal Monitorgroep een opgaande lijn en groene cijfers, na een slow start in de eerste twee weken van dit jaar. Bij de omzetgroep Fietsen werden op alle onderdelen positieve omzetcijfers genoteerd, in tegenstelling tot de week ervoor, toen juist alle omzetgroepen rode cijfers vertoonden.

Met name de flinke omzetplussen bij de verkoop nieuwe fietsen zo vroeg in het jaar zijn opvallend. Cumulatief gezien laten de cijfers nog wel te wensen over, maar dat komt met name door week 1 die uit slechts 3 verkoopdagen bestond. De achterstand is bij veel omzetgroepen echter al aardig ingelopen. De gemiddelde besteding per klant blijft onverminderd hoog en ook het aantal betalende klanten is in deze week weer positief.

Resultaten week 3

De Bike Totaal Monitorgroep was in de derde week van januari 2014 96 filialen. De Verkoop Fietsen steeg met 20,1 procent, Verkoop Tweedehands Fietsen met 25,1 procent. Onderdelen&Accessoires met 21,7 procent, en Kleding met 16,5 procent. Ook Arbeidsloon werkplaats pluste, met 4,7 procent.

Reageer op dit artikel