artikel

Vernieuwde module in Vendit VMSII

Retailing

Vernieuwde module in Vendit VMSII
Vendit breidt de klanten-, spaar- en loyaliteitsmodule uit met waardecheques.

Vendit breidt de klanten-, spaar- en loyaliteitsmodule uit met waardecheques. Begin maart is de vernieuwde module beschikbaar. Met de vernieuwde module is het mogelijk om gepersonaliseerde full colour waardecheques te printen, die zijn voorzien van de NAW gegevens van de klant, een barcode en het te besteden bedrag.

De cheques worden opgeslagen in de klantkaart en kunnen desgewenst opnieuw worden afgedrukt. In VMSII is te zien of de cheque is ingeleverd en wanneer deze is besteed. Het innemen van de waardecheque gebeurt in het kassascherm van VMSII aan de hand van de barcode. Het bedrag wordt als korting op de kassabon/factuur verwerkt en is een apart betaalmiddel in VMSII. Ook is in VMSII te zien hoeveel cheques nog openstaan, zodat de klanten gemaild kunnen worden om deze in de winkel te besteden.

Reageer op dit artikel