artikel

Samenwerking FietsNED en VAB voor fietsbijstand over de landsgrens

Retailing

Samenwerking FietsNED en VAB voor fietsbijstand over de landsgrens
FietsNED en VAB zijn een samenwerking aangegaan om fietsers in de Nederlands-Belgische grensstreek pechhulp te verlenen.

Vanaf 3 maart kunnen FietsNED pashouders ook rekenen op pechhulp in Belgie. Omgekeerd worden in Nederland fietsende VAB-leden bij pech onderweg door FietsNED geholpen. Daartoe zijn FietsNED en VAB een samenwerking met elkaar aan gegaan.

VAB verleent sinds 1924 pechhulp aan Belgische automobilisten, maar vindt het een goede zaak voor mens en milieu dat automobilisten voor bepaalde verplaatsingen op de fiets stappen. In dat kader ontwikkelen zij steeds nieuwe producten en diensten, die kunnen bijdragen tot een optimale mobiliteit. Daarom verlenen de 270 wegenwachters van VAB sinds maart 2013 ook pechbijstand aan fietsers.

Fietsforenzen in grensstreek

FietsNED en VAB zijn ervan overtuigd dat de krachtenbundeling prettig is voor vakantiegangers maar vooral nuttig is voor fietsforenzen uit de grensstreek. Deze uitgebreidere service wordt zonder meerkosten aangeboden aan FietsNED-leden en VAB-leden.

Reageer op dit artikel