artikel

Uitbreiding koppeling Trek en CycleSoftware

Retailing

Uitbreiding koppeling Trek en CycleSoftware
De koppeling tussen Trek Benelux en Cycle Software is verder uitgebreid.

Trek Benelux en CycleSoftware hebben de koppeling tussen hun automatiseringspakketten verder uitgebreid. Dealers binnen het geautoriseerde Trek dealernetwerk kunnen nu hun bestellingen van fietsen en accessoires rechtstreeks in CycleSoftware ingeven en de bestelling met één druk op de knop plaatsen.

“Trek hecht er veel waarde aan om met haar dealers als partner samen te werken. Met de uitbreiding van de koppeling in CycleSoftware verhogen we de efficiëntie van onze dealers en optimaliseren we de serviceverlening van Trek naar onze dealers.”, aldus Harmen van Es van Trek Benelux.

Kans op fouten verder verkleind

“Onze gebruikers willen steeds meer functies gebruiken vanuit CycleSoftware. Alle informatie, bestellingen en voorraadinformatie op een plek. Het wordt makkelijker en verkleint de kans op fouten. Het is weer een mooie stap voorwaarts,” aldus Jebbe Sluiter van CycleSoftware

Reageer op dit artikel