artikel

Dekkers Tweewielers wint ondernemersprijs

Retailing

Dekkers Tweewielers wint ondernemersprijs
Cris van Arkelen (links), Directeur Bedrijven Rabobank Horst Venray, reikte de prijs uit aan Rob en Elly Dekkers.

Afgelopen donderdag heeft Dekkers Tweewielers uit Wanssum de Rabobank Publieksprijs gewonnen bij de uitverkiezing voor de Venrayse Ondernemers Prijzen. Het was de dertiende keer dat deze wedstrijd werd georganiseerd. Het thema voor dit jaar was ‘De ondernemer en succesvol teamwork’.

De aanwezigen konden stemmen op hun favoriete ondernemer, en de meeste stemmen van de avond gingen naar dekkers Tweewielers. De in 1990 opgerichte tweewielerspecialist heeft als missie om de klant te ontzorgen en te voorzien van het beste fietsplezier. Met zijn hele team op het podium vertelde eigenaar Rob Dekkers, zoon van oprichter Karel Dekkers, over het bedrijf en de toekomstplannen. Zijn authentieke verhaal, waar de passie vanaf straalde, maakte indruk op het publiek.

Van garagebox naar kwaliteitswinkel

Dekkers Tweewielers is in 1990 opgericht door Karel en Elly Dekkers. Klein begonnen in een garagebox met een klein aantal fietsen en accessoires. Service en kwaliteit heeft altijd hoog in het vaandel gestaan en dat was ook het belangrijkste wat moest worden voortgezet na een rigoureuze verbouwing in 2000. Inmiddels is de onderneming uitgegroeid tot een kwaliteitszaak en complete aanbieder van fietsen en accessoires met een ruime keuze in alle verschillende soorten productgroepen.

Reageer op dit artikel