artikel

Bikeshop Amersfoort ondersteunt World Bicycle Relief

Retailing

Bikeshop Amersfoort ondersteunt World Bicycle Relief
Eugen Uppelschoten van Bikeshop Amersfoort overhandigt de Gazelle-fiets in het kader van de World Bicycle Relief-actie aan Martijn.

Bikeshop Amersfoort startte in 2013 in zijn jubileumjaar een actie voor World Bicycle Relief. World Bicycle Relief is een stichting die zich inzet voor het verbeteren van het perspectief van mensen in Afrika. Door het schenken van fietsen en het opleiden van fietsenmakers ter plekke wordt de wereld van mensen in Afrika groter. Zo wordt een school in een dorp een heel eind verderop ineens wel bereikbaar en kost water halen bij de pomp niet meer de hele dag.

Eigenaar Eugen Uppelschoten: “Martijn is de gelukkige winnaar geworden van onze 25 jaar Bikeshop jubileumactie. Hij doneerde aan World Bicycle Relief en maakte daarmee automatisch kans op het winnen van een fiets die door Gazelle ter beschikking is gesteld.”

Veel donaties van klanten

Naast Martijn hebben heel veel klanten donaties gedaan door het kopen van één of meerdere lootjes. Hier is het team van Bikeshop Amersfoort heel trots op en zeer dankbaar voor. Het geld dat hiermee is ingezameld voor World Bicycle Relief is volledig gebruikt om tien fietsen voor Afrika mee aan te schaffen.

Afsluiting jubileumjaar

Uppelschoten: “Met de uitreiking van de fiets sluiten we ons jubileumjaar af. We kijken terug op een mooi jaar met veel leuke acties waaronder: De Fietswinkel van het Jaar, Clinics zoals Start2Bike, Samen fietsen, Triodos hart-hoofddag en voor Kika de Berg op. Ook het komende jaar staat in het teken van samen met fietsers veel leuke dingen doen.” Alle informatie over acties van Bike Shop Amersfoort zijn te lezen op de websitekalender, Facebook, Twitter of Strava.

Reageer op dit artikel